Justin Bieber sprečio Hailey da se bogati na njegovom prezimenu!

Hailey Bieber već neko vreme uživa status supruge Justina Biebera. Iako joj to donosi mnoge povlastice, ponekad se desi da zbog toga doživljava određene neprijatnosti koje su posledica planetarne slave i moći njenog supruga. 

Hailey već duže vreme planira da lansira svoju kozmetičku liniju, koju bi nazvala “Bieber Beauty”, međutim ona je u tome trenutno sprečena jer ju je trademark kompanija odbila u Haileynoj nameri da trademarkuje ime svoje kompanije – jer je Justin to ime zauzeo još davne 2003. godine, kada je imao samo 9 godina!

Justin kao da je tad već znao da će biti poznat, pa je, po podatku koji je nabavio The Blast, sa samo 9 godina trademarkovao svojim prezimenom većinu beauty proizvodnje kao što su šamponi, losioni, parfemi, šminka itd. Hailey će nažalost morati svoju kompaniju da lansira pod nekim drugim imenom.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvanično je: Venčali se Justin Bieber i Hailey Baldwin!

2 thoughts on “Justin Bieber sprečio Hailey da se bogati na njegovom prezimenu!

  1. Smiješno je kako je sam Justin govorio da ga je Selena koristila za pozornost,no ja upravo smatram da Hailey želi pozornost i bogatstvo upravo na osnovu jer je u braku sa Justinom. #justsayin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.