Bizarno: Justin Bieber nije hteo meet and greet sa visokim osobama!

Justin Bieber prošao je kroz veoma buran period u jednom delu svoje karijere, a koliko je tad umeo bizarno da se ponaša svedoči priča kriket igrača Freddieja Flintoffa. Kako ističe ovaj sportista, on na meet and greetu sa Justinom Bieberom nije dobio dozvolu da se slika sa njim, a sve samo zato što je ocenjen kao previsok!

Kako on priča, na meet greetu se našao jer su njegove ćerke velike belieberke. “Bili smo da ga vidimo pre par godina i uspeli smo da dobijemo meet and greet”, priča on, a prenosi Daily Mail. “Pre toga, prišao nam je neko iz njegovog tima i rekao, ‘Kad budete videli Justina, ne približavate mu se, ne dodirujete ga, ne gledate ga u oči.’ Ja sam mu rekao, ‘Pa čekaj čoveče, ja sam se sreo i sa engleskom kraljicom. Ja imam orden britanskog kraljevstva. Mi ovde pričamo o Justinu Bieberu'”, ističe Freddie.

“I tako, ulazimo mi, dolazimo na red, a moja deca se slikaju sa njim. Ja načinim jedan korak napred, kad osetim ruku na ramenu. Taj tip se okrenuo prema meni i rekao mi, ‘On ne voli visoke momke’.” Sportista kaže da je ostao u čudu i da nije znao šta da radi jer je to bilo nešto najčudnije što mu se ikad desilo. “Ja sam bio tamo i gledao moju decu kako se slikaju sa njim, ali ja to nisam mogao, jer se njemu eto ne sviđaju veliki momci.” Šta je posebno čudno u ovoj priči? Pa to što niti je Freddie džin, niti je Biebs kepec! Naime, Justin je visok 175 cm što ga stavlja u prosek a Freddie je 193 cm, što nije nikakva ekstremna visina. Iako za ovu priču nema dokaza, znajući kakve je sve probleme Justin imao tih godina, ovo nam i ne deluje tako neverovatno. Njemu su meet and greetovi postali toliko naporni, da ih je na kraju i otkazao sve tokom prethodne “Purpose” turneje.

Pročitajte još  Teen Choice Awards: Nominacije za 1D, Sel, Jusa, Tay, Ari i Demi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.