Mediji tvrde da znaju gde je puklo između Selene i Demi

Demi Lovato šokirala je javnost u svom novom intervjuu za magazin Elle, gde je govorila i o Seleni Gomez. Iako nam je svima bilo jasno da njih dve više nisu toliko bliske, mnogima je bilo teško da čitaju njene reči u kojima se kaže da je ona prekinula sve kontakte sa Sel, pa čak i tvrdi da joj ona nikad i nije bila prava prijateljica.

Prethodnih dana sve je to izazvalo mnogo oštrih komentara u javnosti, a naročito nakon večitih glasina da Demi često vređa Selenu, čak i sa lažnih Instagram profila. Međutim, Us Weekly bavio se ovom temom, a tamo se ističe da Selena nikako nije nevinašce. “Demi nije u sukobu sa Selenom i među njima nema neprijateljstva”, priča jedan izvor. “Jednostavno sad nisu prijateljice”.

Isti insajder govori i da nikad nije bilo neke velike drame, već da su se njih dve jednostavno bavile različitim poslovima, pa da više nisu mogle da se viđaju kao ranije. “Selena se uvek trudila da bude dobra prema Demi, ali posebno u par poslednjih godina, obe su imale lične probleme. U prošlosti, Demi je osećala da Selena nije uvek uz nju, odnosno da joj više daje nego što dobija zauzvrat.”

Drugi izvor na sve ovo dodaje da se devojke i dalje veoma poštuju. “Nisu bliske prijateljice otkako su bile tinejdžerke, tako da naravno da nisu bile jedna uz drugu kad su obe kasnije imale probleme. Kad god se vide, lepo se pozdrave, ali bliske nisu već mnogo, mnogo godina.” Selena ipak kao da ne odustaje od Demike – ona joj je u januaru ove godine javno pružila podršku objavivš njenu fotku na Instagram storyju a uz komentar, “Volela bih da postoje momenti da opišem ovaj prelepi, inspirativni i zasluženi momenat. Demi, ja sam srećna zbog tebe. Hvala ti za hrabrost.” Demi kaže da ju je ta poruka dočekala nespremnu jer je jednostavno ne vidi kao prijatelja.

Pročitajte još  Famoza Shop - Stigao nam r.e.m. beauty Ariane Grande!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.