Justin Bieber ne odlučuje o tome koliko će dece imati!

Justin Bieber mnogo puta je govorio o tome koliko želi da postane otac, a razgovarajući sa Ellen DeGeneres u okviru rubrike Burning Questions, on se vratio na tu temu. Ellen je tako interesovalo koliko on dece planira sa Hailey, ali je dobio poprilično neočekivan, ali i zreo odgovor!

“Mislim da je to pitanje za Hailey, jer je to njeno telo”, kaže Biebs. Što se njega tiče, Justin bi verovatno voleo veliku porodicu, ali kao što je rekao, on to ne može da određuje čak i kad bi to hteo! Biebs stalno cvrkuće o Hailey, a MTV prenosi da je on ovom prilikom i otkrio šta se to njoj ne sviđa kod njega! Kako on navodi, Hailey baš i ne voli njegove brkove, ali i to što on večito ide kroz kuću pevajući! “Njoj se u stvari to sviđa, ali onda se desi neki momenat… ne znam”, priča on za svoje pevanje. “Mislim da me ona vole bez obzira na to što radim, ali zaista ne znam”, zaključuje Biebs.

View this post on Instagram

i kno das right 😎

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

On kaže i da se pretvorio u pravog papučića! “Ona me zove Goo Goo, što jeste čudno, ali meni se dopada. Vrti me oko prsta. Jeste, slatko je sve to, dobro je to.” Osoba koja je definitivno gledala ovu epizodu jeste Ariana Grande! Naime, ona je čak i na svoj Twitter i Instagram profil postavila jedan isečak gde odgovarajući na pitanje kako miriše Hailey, Justin odgovara sa, “Pa, miriše kao parfem Ariane Grande”, a Hailey se javila u komentaru sa “i tačka!” Beslatna reklama prijatelja uvek je dobrodošla, pogotovu kad je reč o pevačici koja se trenutno nalazi na krovu sveta kad je reč o muzici!

Pročitajte još  AMA 2015: Herojski trijumf One Directiona, fenomenalni nastupi Demi, Sel, Ari, Biebsa...

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.