Justin i Hailey Bieber spremni da imaju decu, osećaju da im je to sudbina!

Pažnja za sve one koji su radoznali o privatnom životu Justina Biebera i Hailey Bieber! Izvor za Us Weekly otkriva da se par sprema da ima decu, rekavši da su im „bebe definitivno na umu “ i da oboje osećaju da im je sudbina da imaju decu zajedno. Njih dvoje su sada definitivno spremni na takav korak.

Izvor takođe napominje da bi se u bliskoj budućnosti mogle pojaviti neke objave ili vesti vezane za trudnoću, a Justin je i više nego spreman. Verovali ili ne, jedan od njegovih glavnih ciljeva u životu jeste da postane tata. Još 2020. godine, Justin je to rekao i Ellen, napominjući da Hailey još nije sasvim spremna da zasnuje porodicu. “Imaću onoliko dece koliko Hailey bude želela. Voleo bih da imam malo pleme”, rekao je on.

U međuvremenu, izvor za Us Weekly navodi da je Hailey konačno spremna da bude mama. Želela je da putuje i uživa u zajedničkom životu sa Justinom kao mužem, nekoliko godina pre nego što se u potpunosti skrase. Međutim, izgleda da je konačno došlo to vreme.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Kul: Camila Cabello obradila Biebsov hit "Love Yourself"! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.