Ariana Grande i BLACKPINK snimaju sa Lady Gagom!

Lady Gaga naporno radi na svom šestom albumu koji se zove “Chromatica”, a sudeći po svemu se dešava, sigurno je da će na njemu kao goste imati i Arianu Grande i BLACKPINK! Fanovima nije trebalo mnogo da sve nanjuše, a i ponašanje samih zvezda nam govori da se nešto sprema!

Na Twitter se tako pojavila objava u kojoj se kaže, “Gaga i Ariana odnedavno se prate, a Ariana lajkuje svaku objavu Gage o svom prvom singlu “Stupid Love” i albumu “Chromatica” na Instagramu. Čak i neki arianatori kažu da je to sigurno.” Isto tako, u drugom tvitu se navodi, “Navodno je da postoji saradnja sa Arianom i saradnja sa BLACKPINK, a pesma sa Arianom je u dens fazonu. Međutim, ne želim da širim lažne vesti. Ipak, čovek koji mi je to rekao radi u muzičkoj industriji i nije neobično da se vesti prošire.

Kako navodi Capital FM, Arianu i Gagu povezuje i producent Max Martin koji sarađuje sa obe devojke. Upravo on je uradio “Stupid Love” za Gagu, a Ari je pomogao da stvori recimo “Break Free”, “Problem” ili “Bang Bang.” Istorija nas je do sad naučila da kad izvođači ovako zaprate jedno drugo i lajkuju objave, to gotovo uvek znači da je u pitanju poslovna odluka, i suptilan način da počnu da se šire glasine o njihovoj saradnji, što je naravno dobar vid promocije. Sem toga, ne treba ni zaboraviti da su i Ariana i BLACKPINK veoma aktivne od početka godine. Dok Ariana ne izlazi iz studija i čak najavljuje duete, BLACKPINK su pod velikim pritiskom da se vrate na scenu jer su napravile već neobičnu dugu pauzu u odnosu na ritam koji rade ostali k-pop izvođači. Sa druge strane, Gaga očigledno da se vrati na vrhove lista i da sve bude kao nekad, pa joj je ovakva pomoć dobrodošla, a možda čak i neophodna!

Pročitajte još  Pete Davidson o Arianinom prasetu: Počinje da ujeda, jedva čekam da se ugoji!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ariana Grande i BLACKPINK snimaju sa Lady Gagom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.