Interesantna odluka: Justin Bieber se preselio u Kanadu, pa zatražio američko državljanstvo!

Justin Bieber nedavno je kupio imanje u Ontariju u Kanadi za 5 miliona dolara, što mnogi tumače kao njegovu želju da se tamo skrasi. Međutim, čini se da muzičar nema nameru da tek tako napusti zemlju u kojoj je proveo toliko godina.

Kako navodi TMZ, Justin će uskoro postati i građanin Amerike jer je podneo zahtev za državljanstvo, navodeći da jako voli i ceni ovu zemlju. Posao mu može biti olakšan s obzirom da će se oženiti Amerikankom Hailey Baldwin, a probleme ne ni bi trebalo da pravi ni to što on ima policijski dosije, kao i što mu još uvek predstoje neka suđenja.

Za Justina američko državljanstvo i ima više simboličan nego praktičan značaj, jer kao Kanađanin svakako može slobodno da živi i radi u Americi bez ikakvih ograničenja. Kao što možda znate, zakoni mnogih zemalja (pa i naših) dozvoljavaju dvojno državljanstvo, dok neke države ne daju takvu mogućnost.

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Preskočila je laka pitanja: Ivana nam šalje težak Justin Bieber kviz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.