Julia Michaels: Selena i ja se slažemo u pisanju jer smo obe imale grozne bivše!

Selena Gomez često dobija kritike kako se ne bavi pisanjem svojih pesama i kako ne utiče u kreativnom procesu bavljenja muzikom, ali takve priče uvek demantuju ljudi koji rade sa njom u studiju godinama – to na kraju krajeva najbolje zna pevačica i tekstopisac Julia Michaels koja već dugo ima prisan odnos sa Selenom (njih dve su se nedavno i ljubile u usta) i ona uvek hvali Sel kako je posvećena pisanju numera koliko i ona!

Julia je pomogla Seleni u teškim trenucima i sa njom je stvorila neke od najvećih hitova, uključujući i novi hit “Lose You To Love Me” koji je Sel napisala o Justinu Bieberu da bi se oprostila od priče o njemu, a Julia kaže da njih dve jednostavno imaju slična iskustva i zato sjajno funkcionišu! “Kad smo Selena i ja počele da radimo zajedno, ja sam bila ta koja je pisala pesme. Jednog dana sam došla u studio i ona je htela da doda neke reči u pesmu, i tad mi je rekla: ‘mora da osećamo iste stvari čim umeš da napišeš sve što osećam’, a ja sam bila u fazonu: ‘obe smo imale s*anje bivše momke?’ i to je sjajno” ispričala je Julia.

Julia kaže da kad piše muziku razmišlja o situacijama i razgovorima sa voljenim ljudima: “To mi pomaže da shvatim šta želim tekstovima da iskažem. Pišem sve kao da razgovaram sa nekim kome želim da pomognem, ako bi to rekao nekome, zašto to ne bi rekao pesmom?” kaže Julia. Moguće je da je upravo Julia ta koja je pomogla Seleni da se u studiju opusti i iskaže ono što želi, a i Sel je nedavno pričala kako se na snimanju ovog albuma naročito opustila i kako je prestala da brine o tuđem mišljenju kad je u pitanju tekst pesama.

Pročitajte još  "Selena sad shvata zašto joj je Tay govorila da je Niall savršen dečko za nju!"

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.