Camila Cabello otkrila zašto nije poljubila Shawna Mendesa na bini American Music Awardsa!

Kada par iz stvarnog života upotrebi umetnost da predstavi svoju ljubav, to je upravo situacija kakvu su imali Shawn Mendes i Camila Cabello na snimanju svog senzualnog dueta “Senorita” – ova pesma nije samo početak njihove romanse koja je dugo bila samo prijateljstvo, već je “Senorita” jedna od najpopularnijih pesama leta 2019. godine i njih dvoje su je izvodili na svim mogućim dodelama nagrada i događajima, međutim, i dalje nije pao poljubac na sceni kom su se svi fanovi nadali! Sve vreme je postojala ta tenzija u vazduhu u kojoj su se ljudi pitali da li će poljupca biti – i vi ste se isto pitali, zar ne?

I Camila i Shawn su konstantno izgledali kao da žele da se poljube i sve vreme su bili preblizu, ali poljupca nije bilo, i Camila sad otkriva zašto! “Zapravo, vi niste svesni koliko sam ja imala stidljiv momenat. Bila sam mnogo stidljiva, toliko da je i meni bilo čudno. Imam osećaj da bih ga poljubila sigurno dok smo na probi u garderobi, ali kad se popnemo na scenu… Jednostavno ne mogu to da uradim” priznaje Camila.

Iako Cam nije bila dovoljno hrabra (a ni Shawn, zar ne, za to je potrebno dvoje) da napravi takav korak na televiziji pred publikom (iako publika odavno zna šta se među njima dešava), ona kaže da su njihova izvođenja “Senorite” samo uspela dodatno da je zbliže sa Shawnom: “Jako je prijatno i opušteno kad si na sceni sa nekim ko te voli i ko ti čuva leđa sigurno u svakoj situaciji. To me podseti šta je zapravo najvažnije, a to je ljubav koju imamo jedno za drugo i ne mislim na to samo u romantičnom smislu jer sam to osećala i kad smo bili samo prijatelji. To je nešto lepo, posebno” zaključuje Cam.

Pročitajte još  Da li je Demi Lovato zaista uvredila Taylor Swift i Shawna Mendesa na Billboard Music Awardsu?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.