Melanholično: Julia Michaels i Niall Horan predstavljaju spot za „What A Time“!

Julia Michaels je nedavno objavila svoj album „Inner Monologue Pt 1“ i na njemu je sarađivala sa drugarima i kolegama Selenom Gomez i Niallom Horanom, a pesma koju je snimila sa Niallom pod nazivom „What A Time“ dobila je i svoj spot u raspoloženju pesme – melanholičan!

Julia u spotu izgleda jako slomljeno zbog uništene ljubavi koju je imala i koju nije prebolela, a osoba njoj okrenuta leđima se simbolično jedva mrda, pokazujući koliko su njihovi odnosi zahladneli do te mere da čak nije potrebno ni da se pomeri. Pevačica inače ima još vremena da promoviše nove pesme jer će na proleće krenuti na turneju sa Pink, a zatim će početi i svoju turneju!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Niall Horan: Prva 1D svirka je bila neviđena katastrofa!

One thought on “Melanholično: Julia Michaels i Niall Horan predstavljaju spot za „What A Time“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.