Sanjin blog: Generacija egoizma

Da li ste nekada zaista voleli? Ali, onako iskreno. Ulažući sebe za druge, a ne uzimajući.

U novim generacijama egoizma, lažnog sveta Instagrama i maski, retko se može videti ljubav prema drugome. Ono što mladi danas nazivaju ljubav, zapravo i nije ljubav. To je kao kad vidiš divan cvet. I iz “ljubavi” ga ubereš. A ustvari ga tim potezom uništiš i on za kratko vreme vene, jer si ga odvojio od onog što mu je potrebno za opstanak. Kada taj cvet uvene, baciš ga i zameniš nekim drugim, dok se i sa sledećim ne desi isto. Proces se odvija… I reći ćeš da bereš cveće zato što ga voliš. Ali to ne može biti tačno. To je ljubav prema sebi.

Istina je, da zaista voliš cvet, nikad ga ne bi ubrao. Ne bi ga iščupao, već bi ulagao u njegov razvoj. Zalivajući ga, pazeći..

Isto je i sa ljudima.

Da li ste nekad toliko voleli da ste bili spremni da svoje egoističke želje zamenite onim što je dobro za rast i razvoj druge duše?

Da li ste nekad zaista voleli?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.