Julia Michaels brani Selenu Gomez bez razmišljanja: Ona je jedna od najneverovatnijih osoba koje znam!

Julia Michaels je odavno bliska sa Selenom Gomez, a sad kaže da uvek bez razmišljanja staje u njenu odbranu jer zna da Sel nije osoba koja bi nekog povredila.

Ona je to i dokazala kad je među prvima stala u Selinu odbranu, a nakon što ju je modni dizajner Stefano Gabbana nazvao ružnom. “Reagovala sam na to po automatizmu”, kaže Julia. “Ona je jedna od najneverovatnijih osoba koje znam, i spolja i iznutra. Ona i ja smo slične duhom. Prolazimo kroz iste stvari u isto vreme. Ona uvek kaže da sam ja njena inspiracija, a njoj uzvratim da je ona moja.”

Julia izdvaja još jednu posebnu osobu – Shawna Mendesa! On sad više nego ikad želi da dokaže ljudima da će ostati na scenu. On je tekstopisac. On je muzičar. On nije samo pevač, on je kompletan izvođač. Kad pišete pesme sa njim, to vam je jasno. On zaista želi da uspe”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Superheroina: Sel izvukla uplakanu Selenatorku, vratila joj osmeh na lice!

3 thoughts on “Julia Michaels brani Selenu Gomez bez razmišljanja: Ona je jedna od najneverovatnijih osoba koje znam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.