Jorge Blanco: Voleo bih duet sa Tini!

Jorge Blanco ovih dana vredno promoviše svoj novi singl “Opciones”, ali on već razmišlja o budućnosti i mogućoj saradnji sa devojkom koju je zavoleo na snimanju “Violette”, Tini Stoessel.

Nakon promocije “Tini” filma, Jorge i Tini su otišli svako na svoju stranu, ali Jorge je nije zaboravio i hteo bi ponovo da radi sa njom. “Da, voleo bih saradnju”, priča on za meksički El Horizonte. “Tini sad radi isto što i ja. Osećam da oboje čekamo momenat kad će nas ljudi prepoznavati po našim projektima, a ne po ‘Violetti’. Kad se to desi, voleo bih da ponovo nešto snimim sa njom.”

Kao i Tini, i Jorge i dalje ima glumačke ambicije, ali je teško pronaći vreme i za to. “Ako bih našao način da to uklopim u svoj kalendar, voleo bih da nastavim sa glumom. Iako u ovom momentu nemam vremena, planiram da se vratim tome, jer ne želim da to ostavim iza sebe. Trenutno imam ponude za mjuzikle, ali i jednu za seriju”, otkriva on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #164 - Glasajte za svoje omiljene pesme!

6 thoughts on “Jorge Blanco: Voleo bih duet sa Tini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.