Jorge o početku karijere: Roditelji su me ubedili da odem na audiciju!

Jorge Blanco je jako dugo svetu javnih ličnosti, još od dana kada je bio deo “High School Musical: La Selección”, pa do glavne uloge u seriji “Violetta”, nakon koje se upustio u muzičke solo vode koja je kulminirala tek u februaru ove godine, kada je mladi pevač objavio svoj prvi mini album. Jorge ipak priznaje da do svega ovoga možda ne bi ni došlo da nije imao podršku roditelja!

“Roditelji su me ubedili,” otkriva Jorge pričajući o audiciji za “High School Musical”, želeći da ističe da njegova karijera ne bi bila ovakva da ih nije poslušao da ode na audiciju, koja mu je donela još značajniju ulogu kasnije u Disneyjevoj seriji “Violetta” gde je imao priliku da sarađuje sa dobrom koleginicom i prijateljicom Tini Stoessel koja je glumila njegov ljubavni interes u seriji.

Jorge je pričao i o aktuelnom mini albumu za koji kaže da je počeo da piše i prikuplja materijal prošle godine. “Počelo je prošle godine, počeo sam da komponujem, sarađujem sa različitim timovima, autorima i kolegama. Uključen sam u sve teme kao autor, lansirali smo nekoliko pesama prošle godine, uključujući i mini album ove,” zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #165 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.