Sofia Carson se vraća emotivnim spotom “Grey”!

Sofia Carson ne objavljuje svoju muziku toliko često, ali zato kada se to desi, pevačica i glumica to uradi u velikom stilu! Sofia već duže vreme razmišlja i o prvom solo albumu, međutim brojni televizijski i filmski projekti joj to nisu dozvolili, ali sada kada je konačno ugrabila priliku da snimi neku novu pesmu i to saradnju sa Grey Area, ona nam predstavlja novi singl i spot “Grey”!

Sofia se oglasila na svom Twitter profilu povodom izlaska pesme, poručujući da je sve što vidimo u spotu i čujemo u pesmi iskreno i sasvim prirodno. “Spot za “Grey” je izašao! (Ovaj video je netaknut, neobrađen i sirov. Poput stihova ove pesme. I sada je zauvek vaša),” napisala je pevačica na svom Twitter profilu.

Spot je skroz u Sofijinom stilu, dok čitava priča prati ljubavni par koji drži pažnju publike do poslednjeg daha, dok se kroz čitav video provlače sivi tonovi kao što i sam naziv pesme glasi, uključujući tu i stihove pesme za koje je Sofia poručila da su neobrađeni i iskreni. Da li vam se dopada novo ostvarenje Sofie Carson?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sofia Carson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Počinje novo glasanje: Koga želiš da Ryan nacrta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.