JoJo Siwa ponovo potvrdila da je u LGBTQ+ zajednici!

JoJo Siwa ima 17 godina, što je otprilike neki period kada očekujemo najviše da upoznamo sebe, prošao nas je pubertet i tada smo nešto svesniji ko smo u ovom svetu – ne sasvim, ali slika se polako formira. JoJo očigledno počinje da prepoznaje sebe u LGBTQ+ zajednici, jer su počele da kruže priče da je lezbejka / biseksualka (verovatno bi, jer je već bila u vezama sa momcima), i ni sada ne možemo sa najvećom mogućom sigurnošću da potvrdimo da se JoJo “autovala” (priznala da je LGBTQ+), ali ona daje jasne znake!

Naime, priče o JoJoinoj seksualnosti krenule su od videa u kom ona peva gej himnu Lady Gage, “Born This Way”, u kojoj ona upravo priča kako seksualnost nije važna i kako smo svi rođeni takvi kakvi jesmo i zaslužujemo ista prava – upravo taj deo JoJo i peva u videu. JoJo je pritom nosila i dugine boje po sebi (što je radila tokom čitave svoje karijere, ali je sada dobilo drugu dimenziju)! Međutim, novi znak koji je ostavila autentičniji je mnogo više nego video koji je snimila!

JoJo je ovaj put poručila da je LGBTQ+ tako što se, kako prenosi Daily Mail, slikala u majici “najbolja gej rođaka na ikada”, a nju joj je poklonio rođak! Ovo može biti i samo interna fora familije, ali bi bilo krajnje čudno da se slika u “gej majici” kao “gej rođaka” ako nije zaista gej! Da li biste vi ovakvu majicu nosili bez razloga?

Zvezde šalju tinejdžerki reči podrške, a pripadnici LGBTQ+ zajednice već joj šalju pozdrave da je jedna od njih. Vi sami procenite da li su ovi znaci lažni ili su tu samo da privuku pažnju, ali bilo bi kranje čudno da je JoJo sve ovo radila a da je na kraju ipak strejt. Šta vi mislite?

Pročitajte još  JoJo Siwa: Svaki dan su me vređali, jer izgledam drugačije!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “JoJo Siwa ponovo potvrdila da je u LGBTQ+ zajednici!

  1. Ono što je tužno je da se mnoge zvezde samo pretvarju da su deo LGBTQ+ jer im to donosi veću popularnost, ali ako je zaista lezbejka ili biseksualna onda neka joj je sa srećom u vezama.

  2. Ako ovo od nekog nisam očekivala to je ona. Mislim da ona prvo treba proći kroz svoju dječju fazu da zna svoju seksualnost. Šalu na stranu, svu sreću joj želim. Nadam se da ovo nije lažno jer je to onda diskriminacija prema ljudima koji su zaista rođeni s atrakcijom na isti spol. Dakle ako se pretvaraš, ne pomažeš LGBT zajednici samo zato što si javna ličnost. Da naglasim, nisam homofobična. Ali mogu vam navesti petoro ljudi koji su dio LGBT zajednice zarad popularnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.