Od Ane nam stiže zabavan BTS test!

Dok čekamo nove vesti o BTS-u, Ana nas podseća na svoju omiljenu grupu ovim testom koji ima čak 20 pitanja! Ana se trudila da izbegne uobičajena pitanja, pa verujemo da će ona biti interesantna čak i dugogodišnjim članovima fandoma!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću ovog uputstva, pošaljite nam ga [email protected] ili u DM na našem Instagram profilu a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Ne staju: Suga, Jin, Jungkook i V maksimalno iskorišćavaju pauzu i rade na solo projektima!

3 thoughts on “Od Ane nam stiže zabavan BTS test!

  1. Imam primetbu da je prvo pitanje odgovor ne tačan! RM je prvi koji je bio u grupi!!! Nakon njega je došao Jungkook, polako su dolazili i svi ostali a oni koji su pre bili sa RM-om su polako izlazili iz grupe i zadnji koji je postao član bio je V. Nije neka velika greška ali sam htela da skrenem pažnju na to čisto da se zna..🙂

  2. Kviz je super, neobičan, zanimljiv i preporučujem ga svim ARMYjima iz Srbije!
    Moj stan list(ako nekoga zanima hehe🤣)
    BTS, BLACKPINK, SKZ, TXT, ITZY👁️👅👁️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.