Vrlo neprijatno: John Travolta pomešao Taylor Swift sa drag queen zvezdom

Vrlo neprijatna situacija se desila na ovogodišnjim MTV VMAs. Naime, poznati glumac John Travolta napravio je malu grešku pri uručivanju nagrada. Pet godina nakon što je pomešao Idinu Menzel i Adele Dazeem, njemu se ovakav lapsus ponovo desio kada je uručivao nagradu za Taylorinu pesmu “You Need to Calm Down”.

On je greškom uručio nagradu drag queen zvezdi Jade Jolie, koja zaista na prvi pogled izgleda kao Taylor Swift. Jade je izgledala prilično iznenađeno, ali se prepustila trenutku i pohrlila da ga zagrli, ali onda je on ukapirao, rekao “ups” i tapnuo je po ramenima. Za to vreme Taylor je u publici sedela i grlila se s ljudima koji su joj pomogli u ovom projektu. Nakon toga je ustala, primila nagradu i održala kratak govor. Ljudi su se šalili na Twitteru posle ovog malog “incidenta”, ali niko Johnu to nije uzeo za zlo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Teški dani: Taylor Swift na suđenju, odlaže album?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.