“Neprijatno joj je s njim”: Taylor odbila da ide sa Tomom na dodelu Emmy nagrada!

tom-hiddleston-taylor-swift

Priče o tome da sa vezom Taylor Swift i Toma Hiddlestona nešto nije u redu prvo su počele u veoma nepouzdanim tabloidima ali sad su stigle do cenjenijih medija koji potrđuju da su problemi stvarni!

Iako se do sad uglavnom pisalo o tome kako Tomu ne prija pažnja medija i da misli kako mu Taylor jako loše utiče na karijeru, Daily Mail tvrdi da je situacija obrnuta, odnosno da Taylor ne misli da je Tom zaista voli!

“Tom želi da njihova veza bude u javnosti, čak je tražio od Taylor da sa njim ide na dodelu Emmy nagrada ali Taylor želi da njihov privatan život zaista bude privatan”, priča jedan izvor. “Tom toliko insistira da veza bude javna da je njoj vrlo neprijatno zbog toga. Ona je na to pristala u početku ali se sad boji da se njemu dopada što je sa njom ali da nema ispravne namere.” Taylor i Tom bili su nerazdvojni tokom prvih mesec dana svoje veze ali od jula nisu uopšte viđeni zajedno!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kao najbolje drugarice: Taylor Swift i Nicki Minaj nastupile zajedno na MTV VMA!

2 thoughts on ““Neprijatno joj je s njim”: Taylor odbila da ide sa Tomom na dodelu Emmy nagrada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.