Jimin (BTS) se obradio fandomu: Znam za pretnje smrću, ne brinite za mene

Jimin već drugu godinu dobija pretnje da će biti ubijen na koncertu BTS-a što je uvek jako stresno za fandom ali i njihov tim kao i organizatore, koji moraju da podignu nivo bezbednosti. Ipak, mladi muzičar hrabro kaže da bi svi trebalo da manje razmišljaju o tome.

Neki mediji su uz vest o tome da će na Jimina biti pokušan atentat objavili i njegovu zabrinutu fotku, ali on napominje da je to samo novinarski trik. “Fotke na kojima imam negativan izraz lica su takve jer sam bio jako umoran nakon dugog leta. Stvarno ne morate da brinete”, kaže on.

“Osećam da mnogi brinu kad vide ovakve vesti. Mnogi fanovi deluju potreseno. Međutim, nema potrebe da brinete jer članovi našeg tima vode računa o tome”, zaključuje Jimin. Još jednom, pretnje smrću spadaju u oblik krivičnog dela, a policija ima način da pronađe počinioca čak i kad se on skriva iza lažnog interneta profila. Zato ni u šali, ni najgorem neprijatelju nemojte poručivati tako nešto!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zašto? Rap Monster iz BTS-a odlučio da promeni svoje ime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.