Velika šteta: Imena poput Camile, Normani, BTS-a neće dobiti Grammy nominaciju za najboljeg novog izvođača

Grammy je najvrednija nagrada za jednog muzičara i njom ne može svako da se pohvali, ali neke zvezde je prosto nemaju jer su pravila za nominacije prestroga, a neko nepravedno ne dobije svoju nominaciju.

Što se ovogodišnje ceremonije tiče, ona se polako bliži, pa će za par nedelja sigurno biti objavljene sve nominacije. Mediji već uveliko rade na svojim pretpostavkama, a za kategoriju Best New Artist (najbolji novi izvođač), nažalost, pretpostavlja se da će imena koja najviše zaslužuju Grammy biti izostavljena ovaj put – to će biti velika nepravda za Camilu Cabello, Normani Kordei, BTS, Cardi B i Post Malonea.

Camila Cabello i Normani Kordei (sad već poznata samo kao Normani) neće dobiti svoju nominaciju za novog izvođača jer po kriterijumu Akademije one nisu „nove“, zbog svog prethodnog angažovanja u bendu Fifth Harmony. Sličan problem imaju i BTS, Post Malone i Cardi B – iako ih možda mi smatramo „novima“, oni po kriterijumima imaju već dosta uspeha sa svojim radovima, pa recimo BTS jeste od ove godine jedan od najvećih bendova na svetu, ali to ne znači da su „novi“, jer su i prethodnih godina izbacivali albume.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nema sukoba: Lauren i Normani čestitaju Camili Cabello na Grammy nominacijama!

3 thoughts on “Velika šteta: Imena poput Camile, Normani, BTS-a neće dobiti Grammy nominaciju za najboljeg novog izvođača

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.