Preživeo pretnje smrću: Harry Styles noćas bio pod budnim okom fandoma!

-435707956941c7a0

Mnogi Directioneri bili su ozbiljno zabrinuti zbog noćašnjeg koncerta Harryja Stylesa jer je mladi pevač pre nekoliko nedelja dobio pretnje smrću u kojima je pisalo da će mu život biti okončan upravo 5. avgusta.

Directioneri su zbog toga noćas ponovo pokrenuli hešteg #HarryBeCareful a oni koji su bili na koncertu u Nju Džersiju pratili su svaki njegov korak kako bi bili sigurni da je sve u redu. Kako su pojedini članovi fandoma objavili, bilo je primetno da je obezbeđenje pojačano zbog pretnji.

-11e73e6a063a4414

-67cf5ae527adf877

Ipak, i pored sve zabrinutosti, koncert je prošao u najboljem redu. Čitavih 70.000 Directionera ispunilo je stadion do poslednjeg mesta a upravo ih je Harry motivisao da svi podignu ruke i naprave neverovatnu buku! Nakon toga, čini se da su se svi malo opustili i uživali u još jednom sjajnom dvočasovnom koncertu! Nažalost, dokle god je 1D najveći bend na svetu uvek će biti pojedinaca koji će pokušavati da dođu u centar pažnje vređajući ih ili time što će im slati pretnje. No, čini se i da su se momci odavno navikli na to.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Ljubili su se": Selena i Niall došli kao par na rođendansku zabavu!

2 thoughts on “Preživeo pretnje smrću: Harry Styles noćas bio pod budnim okom fandoma!

  1. Ono kad imam kumove sa kojima smo neverovatno bliski i redovno se cujemo, u Nju Dzersiju, a nisam mogla na koncert…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.