Običan momak: Justin Bieber poranio na pijacu pa se slikao sa svima koji su to želeli!

Justin Bieber ove dane provodi u Ontariju i to na krajnje nesvakidašnji način – tako što svuda ide bez obezbeđenja i radi sasvim obične stvari, kao što je poseta lokalnoj pijaci!

Kad kažemo “pijaca”, zaista mislimo na klasičnu pijacu gde se prodaje voće i povrće, baš kao kod nas, a Jus je poranio sa cegerom u rukama, kako bi nabavio sve što mu je potrebno! Kako mediji navode, jedna od stvari koje je kupio jeste domaće ulje od lavande. Naravno, srećna devojka koja je radila za tezgom ga je prepoznala i požela zajedničku fotku, a čini se da Jusu to nije teško palo!

Sve ovo što Justin radi prethodnih dana, ali i generalno kako se ponaša od okončanja “Purpose” turneje je prava bajka za fandom, a oni koji ga i dalje optužuju za sve i svašta možda bi trebalo da se pomire sa činjenicom on zaista širi ljubav gde god da se pojavi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čovek sa milion talenata: Biebs žonglira sa golf štapom i lopticom! (video)

One thought on “Običan momak: Justin Bieber poranio na pijacu pa se slikao sa svima koji su to želeli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.