A oni presrećni: Jason Derulo obožava Marcusa i Martinusa, želi da snimi pesmu sa njima!

MMerima često nije lako jer su mnogi skloni tome da potcenjuju njihove omiljene momke rečima da oni ne znače mnogo u svetu muzike. Sa njima se ne bi složio slavni momak koji će na jesen imati koncerte u Zagrebu i Beogradu, Jason Derulo!

Iako bi nekima delovalo da Jason pojma nema ko su Marcus i Martinus, on je u razgovor za nemački Bravo otkrio da ih jako ceni! “Oni mi se jako dopadaju! Baš su talentovani i pozitivni su. Mnogo bih voleo da snimim pesmu sa obojicom.”

Interesantno, vest je jako brzo došla do Marcusa i Martinusa koji su se Jasonu obratili na Instagramu komentarom, “Hajde da održimo zajednički koncert!” Naši MMeri su odmah povezali stvari pa bi jako voleli da MM dođu na koncerte Jasona u regionu i budu mu specijalni gosti, ali nažalost, to je praktično neizvodljivo jer bi organizatorima iziskivalo dodatne, ogromne troškove. Ipak, nadajmo se da će to saradnje jednom doći!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Humane duše: Selena i Marcus&Martinus obišli Selenatore i MMere u bolnici

4 thoughts on “A oni presrećni: Jason Derulo obožava Marcusa i Martinusa, želi da snimi pesmu sa njima!

  1. Jason je jako dobra osoba i odusevio me je time sto im je poslao video podrške prosle godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.