Jesy Nelson šokirala Little Mix tim: Trudna sam, stvarno!

Little Mix imale su jedno od tonu uobičajenih radio gostovanja na radio stanicama u Britaniji, pa je Jesy Nelson odlučila da začini situaciju šokantnom najavom, da je trudna, odnosno da čeka svoje prvo dete! Time nije bio šokiran samo voditelj već i menadžment Little Mixa! Naravno, stvari nisu onakve kakvim se možda učine!

Nakon što je autor emisije čestitao devojkama na novom albumu, Jesy mu je mrtva hladna rekla, “Hvala ti, ali mislila sam da ćeš meni čestitati i na trudnoći”. Misleći da je šala, voditelj je rekao, “Ne, evo čestitam na trudnoći.” Međutim, Jesy je ponovila ozbiljnim tonom – “Ne, ozbiljno – trudna sam”, a Perrie se nadovezala sa “Zar to nisi znao?” Tek tad je voditelj to prihvatio kao istinu i i prodrao se, “O moj bože, pa čestitam!”, dok su druge devojke iz grupe tapšale!

Ipak, još pomalo sumnjičav, domaćin emisije je priupitao Jesy, “Čekam malo, da li se šališ”, a ona mu je odgovorila, “Da, šalim se!” Perrie kaže da je najzanimljivije bilo posmatrati reakcije Little Mix menadžmenta koji je bio u publici. “Mogu li samo da kažem, najsmešnije je što sam gledala naš tim, svi su izgledali pogubljeno!” Inače, Jesy je trenutno singl, nakon što je u novembru raskinula sa fudbalerom Harryjem Jamesom.

Pročitajte još  Da li se uplašio? Zayn preskočio BRIT nagrade, Little Mix ga pobedile i prozvale! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Jesy Nelson šokirala Little Mix tim: Trudna sam, stvarno!

    1. Da li ti uopšte čitaš članak ili samo gledaš naslov pa komentarišeš??? Kako samo lenih ljudi ima npr. onih poput tebe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.