Optužene za licemerje: Demi i Kim kritikuju igru koja ismeva gojaznost!

Optužene za licemerje: Demi i Kim kritikuju igru koja ismeva gojaznost!

Demi Lovato prosto je poludela nakon što joj se na Instagram feedu pojavila reklama za jednu video igru koja po njenom mišljenju služi da ismeva sve one koji su gojazni. Njoj se ubrzo pridružila i Kim Kardashian, ali mnogi su brzo podsetili da obe devojke u ovom slučaju deluju kao licemeri, jer su i same uzele veliki novac promovišući nezdrava sredstva za mršavljenje.

Demi je na feedu “iskočila” igra “Game of Sultans”, koja prikazuje dve devojke sa različitim tipovima tela, a zadatak igrača je da “debele” devojke smršaju i postanu lepe. “Zašto vidim ovo ismevanje gojazsnosti na svom feedu? Toliko je pogrešnih stvari u vezi ove reklame. Možete biti lepi sa bilo kojom težinom. Ovo je jako štetno za ljude na koje lako utiču pritisci društva i to da stalno moramo mršaviti”, pisala je ona. Interesantno, nju je podržala Kim Kardashian koja je retvitovala Deminu poruku i stavila emodžije tapšanja. Interesantno, Instagram je uklonio ovu reklamu i objasnio da je bila greška što je ona uopšte objavljena.

! Dok sa jedne strane Demi dobro zna šta znači naglo mršavljenje i kompleksi zbog težine jer i sama ima poremećaj u ishrani, mnogi ukazuju na to da su i ona ali i Kim Kardashian jako licemerne. Kao što smo već pisali ovde Demi je uzela veliki novac da bi promovisala čaj za mršavljenje, vrlo opasno sredstvo koje na račun smanjenja težine pravi haos u organizmu. Ona do današnjeg dana to nije uklonila. Isto je bezbroj puta radila i Kim Kardashian, pa hajde da se nadamo da su u međuvremenu one zaista promenile stav.

Pročitajte još  Gledaćemo Demi Lovato sa Luisom Fonsijem u arenama u Beogradu i Zagrebu... ali nije sve sjajno kao što zvuči!

Koliko god da volimo i podržavamo Demi (Famoza ekipa o njoj piše još od 2010. godine!), želeli bismo i da znate da je njena rečenica “Možete biti lepi sa bilo kojom težinom”, jako opasna. Jedna je stvar ako imate 10-15 kilograma preko onoga što doktori preporučuju, ali biti jako gojazan je veoma opasno po zdravlje i ugrožava sve organe. Dakle, ne morate da imate idealnu težinu da biste bili lepi, ali je stvar da o svojoj težini i vodite računa ne zbog izgleda, nego zbog svog zdravlja!

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.