Little Mix otkrile da žele duet sa Arianom Grande i po čemu žele da budu zapamćene!

Little Mix su na sceni već sedam godina, i poruka njihovih pesama je jasna – žele da učine da se devojke osećaju samouvereno u svojoj koži, i da pokažu kako životne situacije mogu inspirisati muziku. Sada kada su devojke ponovo tu sa novim singlom „Bounce Back“, ponovo su prisutni u medijima njihovi intervjui i priče o tome po čemu bi volele da ostanu zapamćene!

„Želimo da nas ljudi pamte po tome što smo širile pozitivnost i svojom muzikom davale drugima samopouzdanje. Fanovi nam stalno šalju poruke kako naša muzika menja njihovo raspoloženje i razmišljanje, kako zaista utiče na njih, zato sve ovo i radimo“ kaže Leigh-Anne za Metro.

Devojke su nedavno radile i Q&A i odgovorile su na razna zanimljiva pitanja fandoma, ali jedno pitanje posebno je privuklo pažnju! „Sve što želim je Little Mix x Ariana duet, da li tražim mnogo?“ pitao je fan, na šta je Leigh-Anne odmah odgovorila: „Ne! Ne tražiš mnogo! Učiniću da se to desi“, a Perrie je odmah dodala da bi to bilo sjajno i da obožavaju Arianu Grande. Da li vi možete da zamislite ovaj duet?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Krenule glasine o muvanju: Zayn zapratio Selenu na Tviteru!

2 thoughts on “Little Mix otkrile da žele duet sa Arianom Grande i po čemu žele da budu zapamćene!

  1. Maštam o tome…To bi promenilo pop muziku i njihove karijere.Uhhh želim tooo!!😭😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.