Jako čudan detalj sa nove slike Kim Kardashian privukao pažnju fanova

Kim Kardashian zaista izgleda odlično za svoje godine, sa zanosnom figurom i mladolikim licem. Koliko od toga je operisano, u to nećemo da ulazimo, ali činjenica jeste da se Kim sa svoje 33 godine odlično drži. Međutim, ono što nismo znali je da ona ima…šesti prst?

Na novoj promotivnoj slici Kiminog i Kylienog parfema koji bi ovih dana trebalo da bude pušten u prodaju, fanovi su primetili čudan detalj. Na prvi pogled sve izgleda normalno, dok ne pogledate u Kimino levo stopalo, koje izgleda kao da ima šest prstiju! Nikad nije ovaj deformitet nije primećen na Kiminoj nozi, tako da se sumnja da je u pitanju greška u fotošopu.

Ni Perez Hilton, poznati bloger, nije uspeo da svoj komentar zadrži za sebe, pa je morao da napiše: “Šesti prst je ikoničan”. Neko je prokomentarisao “Je l’ ja tripujem ili Kim ima šest prstiju? Molim vas neka neko objasni ovo, zbunjen sam! Prebrojao sam toliko puta…” Kim se uglavnom ne oglašava povodom ovakvih stvari, pa ne očekujemo da se to desi i ovaj put, a fanovima ostaje samo da nagađaju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kylie Jenner odlučila da proda "Kylie Cosmetics"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.