Sestre Kardashian sad fotošopuju i svoju visinu!

Kim, Khloe i Kourtney Kardashian se nikad nisu ustručavale od plastičnih operacija i fotošopovanja svojih fotki, ali stvari su sad dobile nove dimenzije jer na promotivnoj fotki za aktuelnu sezonu “Keeping Up With the Kardashians” deluju kao da su vrlo slične visine.

To ne bi bilo tako strašno da se sestre ne razlikuju toliko drastično – dok su Kim (159 cm) i Kourtney (152 cm) relativno slične, Khloe je pravi džin u odnosu na njih jer je visoka 177cm. Ipak, kad pogledate ovaj poster ispod, ispadne da su sve tri iste visine. Primetiće da je Kourtney od Khloe nićda tek koji santimetar, a možda i ni toliko jer je najdalje od kamere, što je dodatno smanjuje.

Zašto je ovo urađeno je pitanje na koje možda i nećemo dobiti odgovor, ali moguće je da njih tri i nisu krive, već da je odluku doneo neko sa E! kanala gde se šou i prikazuje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kim Kardashian opljačkana pod pretnjom pištoljem, ukradeno joj 10 miliona evra!

6 thoughts on “Sestre Kardashian sad fotošopuju i svoju visinu!

  1. Zasto ih u svakoj vijesti hejtate? Mislim ako ih ne volite ne morate pisati o njima i gotovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.