Prava ljubav ipak pobeđuje – venčali se PewDiePie i Marzia!

Kontroverzni youtuber PewDiePie i njegova devojka Marzia, s kojom je već osam godina, konačno su rešili da se venčaju. Gejmer i nekadašnja beauty vlogerka objavili su vesti o svom venčanju u ponedeljak na Twitteru.

“Venčani smo! Najsrećniji sam što mogu biti! Srećan sam što ću deliti život sa ovom divnom ženom”, napisao je Felix na Twitteru, zajedno sa slikama sa venčanja.

“Juče, 19. avgusta, tačno 8 godina nakon što smo se upoznali, proslavili smo naše venčanje sa najbližim prijateljima i porodicom. Bio je to najlepši dan koji ću pamtiti zauvek”, napisala je Marzia na Twitteru. Internetom su se jako brzo proširile slike venčanja, pa su i mnoge poznate ličnosti shareovale slike, uz komentare čestitki.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Još problema za nju: Tati Westbrook napadala videe jutjubera o drami sa Jamesom Charlesom!

2 thoughts on “Prava ljubav ipak pobeđuje – venčali se PewDiePie i Marzia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.