Billie Eilish se oglasila povodom Tanine veridbe!

Tana Mongeau i Jake Paul uzdrmali su youtube scenu vešću o svojoj veridbi, za koju neki i dalje sumnjaju da je lažna, s obzirom na to da su jutjuberi poznati po tome da prankuju svoje prijatelje i fanove, pa nekad i do granica ekstrema!

Billie Eilish se takođe oglasila po pitanju ove vesti, znajući da je Tana jako voli i poštuje i jedini komentar koji je ona imala je “yikes”. Ne znamo da li se Billie šalje ili ne, ali sudeći po Taninom odgovoru “billie ne odobrava moju veridbu hahahahahahaah” izgleda da se ona ipak šalila 🙂

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Billie Eilish umire od sreće: Zapratio je Justin Bieber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.