Komedija: Billie Eilish otpratila Tanu Mongeau na Instagramu, Tana napravila 15-minutni video o tome!

Od turbulentne veze sa Bellom Thorne do veridbe sa Jakeom Paulom, Tana Mongeau je jedna od najkontroverznijih YouTube zvezda, ali osim toga, ona je poznata i kao veliki fan Billie Eilish! To joj ipak nije pomoglo da je pevačica zavoli, sudeći po njenim gestovima.

“Ubacujem jedan izuzetno važan video za par minuta” tvitovala je Tana Mongeau juče i time zapalila internet, međutim, kada su svi videli o kom videu se radi, shvatili su da ovaj video ipak nije “izuzetno” važan – Tana je čitavih 15 minuta videa posvetila činjenici da ju je Billie Eilish otpratila na Instagramu. Naravno, ovo je za Tanu veliki “šok” jer je ogroman fan Billie!

Tana je u videu osim što je plakala prikazala i sve svoje onlajn razgovore sa Billie, u kojima je Billie uglavnom ignoriše i kratko joj odgovara – “Hoćeš li doći na naše venčanje?” upitala ju je Tana, a Billie je kratko odgovorila “Ne”. Svet jutjubera je prava komedija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instsgram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish: Muka mi je od pohvala!

4 thoughts on “Komedija: Billie Eilish otpratila Tanu Mongeau na Instagramu, Tana napravila 15-minutni video o tome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.