Tini prestala da nosi prsten zbog pritiska javnosti!

Nije lako biti zvezda! Iako je Martina Stoessel prilično otvorena kad je reč o ljubavnom životu, lokalnim medijima to nije dovoljno, pa sad traže nove informacije. Prsten koji je Tini nosila u poslednje vreme pokrenuo je špekulacije da se ona već verila za Sebastiana Yatru, što je očigledno preterivanje.

Tini je ipak odlučila da ne nosi prsten kako bi prekinula takve priče, ali je zato otkrila fandomu kako održava vezu sa Sebastianom, jer su zbog obaveza često razdvojeni. Ona je objavila sliku gde ih vidimo kako razgovaraju preko video poziva a sve prati komentar, “Nedostaješ mi”.

Interesantno, spomenuti prsten zbunio je i Tininog tatu Alejandra, koji ga je komentarisao na Twitteru, ali je jasno da Tini i Sebastian nisu vereni, iako se čini da je to zaista bio poklon od njega!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sve kreće u dva ujutru: Tini nam u svom novom videu pokazuje šta se dešava kad ima dva koncerta u jednom danu!

One thought on “Tini prestala da nosi prsten zbog pritiska javnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.