Tini prestala da nosi prsten zbog pritiska javnosti!

Nije lako biti zvezda! Iako je Martina Stoessel prilično otvorena kad je reč o ljubavnom životu, lokalnim medijima to nije dovoljno, pa sad traže nove informacije. Prsten koji je Tini nosila u poslednje vreme pokrenuo je špekulacije da se ona već verila za Sebastiana Yatru, što je očigledno preterivanje.

Tini je ipak odlučila da ne nosi prsten kako bi prekinula takve priče, ali je zato otkrila fandomu kako održava vezu sa Sebastianom, jer su zbog obaveza često razdvojeni. Ona je objavila sliku gde ih vidimo kako razgovaraju preko video poziva a sve prati komentar, “Nedostaješ mi”.

Interesantno, spomenuti prsten zbunio je i Tininog tatu Alejandra, koji ga je komentarisao na Twitteru, ali je jasno da Tini i Sebastian nisu vereni, iako se čini da je to zaista bio poklon od njega!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini u "sto" varijanti: Stigao je spot za "Got Me Started"!

One thought on “Tini prestala da nosi prsten zbog pritiska javnosti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.