Little Mix: Ako se drže zajedno – devojke mogu vladati svetom!

tumblr_nedmedmnR11s8dmr6o3_1280

Članice girl benda ubeđene su da ujedinjene mogu postići sve što požele!

Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall zajedno pevaju u Little Mixu ali su, što je opštepoznato, i privatno dobre prijateljice. A ta međusobna povezanost upravo je ono što ih čini uspešnima na putu ka pokoravanju muzičke industrije.

“Da budem iskrena, mi naprosto volimo ono čime se bavimo i kroz sva iskušenja prolazimo zajedno, što je fenomenalna stvar,” izjavila je Jesy za magazin Teen Vogue. “Nas četiri se zbilja dobro slažemo, a iako smo non-stop jedna uz drugu, nikad se ne svađamo – a niko nam ne veruje da je tako. Šta više, nakon naponog radnog dana, i dalje želimo da prespavamo jedna kod druge. Naša međusobna veza može se opisati samo jednom rečju – zavisnost.”

1166040-47779I39559

“Kad se devojke drže zajedno, naša snaga je mnogo veća. Stoga nema potrebe za svađom, jer – ako su ujedinjene – devojke mogu da vladaju svetom.”

Takođe, četiri lepotice su se u razgovoru dotakle i svog novog albuma Get Weird, koji će se u CD i onlajn šopovima širom sveta pojaviti šestog novembra. “Odrasle smo. Nismo više devojčice,” kaže Leigh-Anne. “Pokazujemo malo više drskosti nego ranije. Ipak, to je pre svega pop album koji bi trebao da se svidi svakome. U pitanju je klasčna pop muzika iz 80-ih godina.”

Pročitajte još  Nova kriza: Gigi ponovo uhvatila Zayna da priča sa Perrie!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.