Jade Thirlwall ne želi kraj Little Mixa!

Već duže vreme kruže glasine da će se Little Mix raspasti nakon njihove sledeće turneje, a devojke su do sad mudro ćutale na tu temu. Ipak, Jade Thirlwall sad izjavljuje kako je njena želja da grupa ostane na okupu i to još dvadeset godina!

“Za deset godina, htela bih da još uvek budemo zajedno. Idemo na još jednu turneju pa spremamo još muzike. Volela bih da za 20 godina snimamo dokumentarac o tome koliko smo sjajne”, ističe ona za Daily Star. Njena izjava dolazi kao poprilično iznenađenje, jer devojke su pre samo par dana odbile da u jednom australijskom radio šou jednostavno kažu da li će nastaviti dalje zajedno ili ne.

Sve ovo naravno može biti samo želja Jade, jer glasine odavno govore da devojke žele da zamrznu bend na neodređeno vreme i posvete se svojim solo karijerama. “One prilično otvoreno govore o tome i objavljaju brojne sastanke. Neke od njih već su sklopile ugovore. Leigh-Anne radi sa menadžerom Dua Lipe, Jade želi da bude tekstopisac i TV lice, a Perrie radi na svojim stvarima”, priča je ranije jedan insajder.

Ista osoba da se ponavlja sudbina One Directiona, jer čim jedna osoba ode iz grupe, i druge pomisle da bi im bilo bolje da su solistiti. “Sve one znaju da imaju karijere i van Little Mixa. One žele da grupa nastavi da živi, ali to su pričali i u One Directionu, pa znamo kako se to završilo”, dodaje on.

Pročitajte još  Godina velikih koncerata: Evo kolike su trenutne šanse da nas u 2016. posete Ari, Sel, Biebs, 5SOS, Little Mix, Tini i Demi Lovato!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.