“Izvukli su moje reči iz konteksta!” Charli XCX na napadu Swiftieja

Charli XCX se ukazala velika čast da otvara “reputation tour”, a mogli smo je videti čak i u filmu koji se snimio o toj turneji i koji možete pogledati na “Netflixu”. Međutim, dok je davala jedan intervju, Charli se omakla rečenica koja se nije nimalo dopala Taylorinim fanovima, koji su je odmah napali na Twitteru.

Charli je izjavila da “Zauvek je zahvalna Taylor na takvoj prilici, ali kao umetnica osećala se kao da je na bini i maše petogodišnjacima” što su Swiftieji žestoko osudili. Charli je takođe rekla da neće više prihvatati takve ponude iz razloga što želi da se fokusira na svoju glavnu karijeru, a ne da nekome uvek bude pratnja.

“Taylor je bila dovoljno darežljiva da pozove Charli na najrastućiju turneju u U.S, a ona kaže ovo…malo sam razočarana”, kaže jedan od Taylorinih fanova.

“Charli u Taylorinoj kući sledeće godine dok moli Taylor da joj ponovo dozvoli da otvara turneju zato što ne može da priušti stanarinu i mora da spava u podrumu svoje majke”, sarkastično izjavljuje još jedan Tayin fan.

Pročitajte još  Nije njen fan: I Diplo je ismejao novi spot Taylor Swift!

Malo nakon ovih napada Charli se oglasila na svom Twitteru i razjasnila celu situaciju “Mnogo ljudi na internetu je sve ovo izvadilo iz konteksta i samo hoću da kažem da nema mračenja ovde, samo ljubav….U štampanom obliku intervjua postoji mnogo veći tekst gde se na onu rečenicu nadovezujem time da inače nastupam u 18+ klubovima i da kada nastupam pred ljudima svih godina imam potpuno novi pristup i energiju”.

Nakon ovoga malo nam je jasnija situacija, a pošto vidimo da je sve i dalje u redu između Charli i Tay, koja se nije oglašavala povodom ovoga, pretpostavljamo da Charli stvarno govori istinu.

Autor : Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Joe Alwyn o vezi sa Taylor Swift: Zašto ja da pričam o vezi kad niko drugi neće?

One thought on ““Izvukli su moje reči iz konteksta!” Charli XCX na napadu Swiftieja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.