Slažete li se? Charli XCX predstavlja top listu svojih 10 omiljenih pesama Taylor Swift!Kako je lepo gledati novu turneju Taylor Swift – Charli XCX i Camila Cabello ulepšavaju je takođe, a pored toga ove devojke su se stvarno sprijateljile!

O novom prijateljstvu koje postaje sve veće svedoče i postovi na društvenim mrežama, gde Cam neprestano pokazuje svoju ljubav i zahvalnost Taylor, a ništa manje to ne radi ni Charli, koja je po narudžbini fanova pripremila video u kom saopštava svojih 10 omiljenih pesama koleginice sa turneje!

„Evo mojih top 10 pesama… Ima toliko dobrih pesama, uživajte“ napisala je ona u opisu, a u videu ćete saznati i da se Charli naročito divi pesmi „Wildest Dreams“ koja je po njenim rečima „magična“. Neki fanovi, pak, ovakvu izjavu mnogo kritikuju jer su sve pesme sa liste poznate i izgleda kao da Charli ni ne zna Taylorinu diskografiju dobro, ali to je već stvar ukusa. Evo njene liste:

10. “Trouble”
9. “Style”
8. “Gorgeous”
7. “Welcome To New York”
6. “Delicate”
5. “End Game”
4. “22″
3. “Love Story”
2. “Blank Space”
1. “Wildest Dreams”

Pročitajte još  Ogromno srce: Taylor Swift upoznala autističnog dečaka kom je pre dve godine donirala 10 hiljada dolara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charli XCX

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

5 thoughts on “Slažete li se? Charli XCX predstavlja top listu svojih 10 omiljenih pesama Taylor Swift!

 1. Moja je slicna, ali ne bas ista:
  10. I Don't Wanna Live Forever ft. Zayn
  9. We Are Never Getting Back Together
  8. 22
  7. I Know You Were Trouble
  6. Ready For It
  5. Gorgeous
  4. Wildest Dreams
  3. Style
  2. Bad Blood ft. Kendrick Lamar
  1. End Game (ft. Ed Sheeran, Future)

 2. Po meni Tay ima mnogo bolje pesme od tih navedenih,ali naravno volim sve koje je Charli rekla 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.