Svađe: Bella Hadid i The Weeknd opet raskinuli!

Iako se činilo da će njihova romansa ovog puta potrajati zauvek, Bella Hadid i The Weeknd odlučili su da se raziđu! Ova odluka dolazi na godišnjicu njihovog obnavljanja veze koje je usledilo nakon što se muzičar razišao sa Selenom Gomez. Ipak, raskidu e prethodila bura!

Kako navodi jedan izvor za E! Online, radi se o tome da se par jednostavno udaljio, samim tim što zbog obaveza nisu nalazili vremena da se viđaju. “Sad su na različitim stranama, i fizički i psihički”, priča insajder. “Bella se sprema za svoju nedelju mode a Abel radi na novoj muzici i svom debiju na filmu.”

Kako se još dodaje, oni nikako nisu mogli da se pogode na istom mestu u isto vreme, pa je to dovodilo do nervoze i rasprava. To je bio i razlog zašto su shvatili da je najbolje da se raziđu, iako to ne mora biti trajno. “Oni se nadaju da će ponovo biti zajedno jednom, ali sad će se baviti svojim poslom”, zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preslatko: Sel, Abel i beba u njihovom naručju!

2 thoughts on “Svađe: Bella Hadid i The Weeknd opet raskinuli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.