Milioni videli: Lele Pons podržala proteste u Srbiji!

Protesti u Srbiji nisu ništa novo, ali ovi koji se dešavaju ovih dana definitivno su drugačiji. Za razliku od nekih domaćih zvezda koje se boje da se oglase, one koje možda ne znaju ni da nas nađu na mapi šalju podršku. Među njima, sa svojih 43 miliona pratilaca dominira Lele Pons.

Lele je tako poslušala molbu svoje obožavateljke iz Srbije sa profila @_babylelita_pons koja nam se i javila! “Ona mene prati na profilu i ja sam joj poslala u privatne poruke i ispričala joj sve. Ona je to videla i sledećeg jutra sam se baš iznenadila i plakala sam od sreće”, ispričala nam je. Lele ima ogromnih 43 miliona pratilaca, a njen story je videlo na milione ljudi, koji su mogli da saznaju koliko je stanje u Srbiji katastrofalno i nepojmljivo za zemlju u srcu Evrope.

Mladi širom sveta šalju podršku ne verujući da je ovako nešto uopšte moguće na našem kontinentu u 21. veku i ohrabruju da se borba nastavi. Na sličan način, podršku je poslao jutjuber Kurtis Conner. To što ovakve stvari dolaze do javnosti isključivo je zasluga mladih koji su se po prvi put uključili u proteste. Rezultati toga su da je svetska javnost konačno obaveštena o stanju u Srbiji i da se o tome sve više priča.

U međuvremenu, fandomi ostaju neumorni. K-pop armija i dalje je najaktivnija, a bore i svi drugi. Arianatori tako čine sve da ista poruka dođe do njihovog idola, što bi unelo dodatnu dimenziju. Istovremeno, vrši se stravičan pritisak an domaće zvezde koje se pretvaraju da su mrtve, a toga nije pošteđen ni Novak Đoković. Naš stav je jasan – svako ima pravo da iskaže ili ne iskaže svoje mišljenje, kao i što će svako pre ili kasnije snositi posledice svojih odluka. Ono što mi znamo jeste da vi zaslužujete mnogo bolje od ovoga u čemu ste prinuđeni da živite.

Pročitajte još  Dobar momak: Justin Bieber je jako usrećio Shawna Mendesa, Lele Pons ali i Beliebere!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lele Pons

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Milioni videli: Lele Pons podržala proteste u Srbiji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.