Izašao spot za novu pesmu Camile Cabello ‘Don’t Go Yet’!

Ovog meseca Camila Cabello proslavila je dvogodišnjicu veze sa pevačem Shawnom Mendesom. Par je ovo proslavio prelepim putovanjem na Karibe, a na svoje Instagram profile su podelili i preslatke zajedničke fotografije kako bi obeležili ovaj dan. Odmah po povratku sa odmora, Shawn i Camila imali su incident kada su slučajno zaključali auto dok su im ključevi još uvek bili unutra. Sada je Camila izbacila spot za svoju najnoviju pesmu ‘Don’ Go Yet’ i možemo vam reći da je neverovatan!

Ovo je Camilin prvi singl iz 2021. godine, a takođe i prva solo pesma od pesme ‘Romance’ iz 2019. godine. Predviđeno je da se ova pesma pojavi na njenom predstojećem trećem albumu ‘Familia’.

Pevačica se u spotu vozi klasičnim kabrioletom dok menja stanice na radiju. Zatim ona stiže do velike kuće u kojoj se održava živahna žurka sa prijateljima i porodicom. Pridružuje se svečanosti dok peva i pleše uz snažnu muziku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Famoza music chart #214 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.