Iste frizure: Demi Lovato pomešala Halsey i Justina Biebera! (video)

Demi Lovato poznata je po čak 18 različitih frizura i boja kose koje je izmenila, a u izazovu koji je dobila na njujorškoj stanici Fresh 102.7 trebalo je da pogodi o kojoj ličnosti se radi na slici – na osnovu samo vrha glave koji se vidi!

Naime, Demi je i sama bila iznenađena koliko joj dobro igra ide i iz prve je prepoznala koleginice poput Selene Gomez, Ariane Grande i Iggy Azaleae! „Ovo je ludo, nisam znala da bih ovo pogodila“ veselo će ona, ali onda je došla na red velika greška – Mike Adam pokazao je sliku Halseyine obrijane glave i Demi je odmah uzviknula „Justin Bieber!“ a onda shvatila grešku i uz osmeh dodala „Ali to je bila samo obrijana glava!“

S obzirom da su i ljudi koji su spremili izazov imali na umu da su Jus i Halsey imali period sa istom frizurom, slika je ipak bila dovoljno isečena da se vidi recimo Halseyina obrva i samim tim razlika između njih dvoje! Možda je Demi samo odgovorila u brzini, a možda nije oprostila stare prozivke Halsey na njen čuveni hit „Cool For The Summer“.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #183 - Glasajte za sve pesme koje volite!

2 thoughts on “Iste frizure: Demi Lovato pomešala Halsey i Justina Biebera! (video)

  1. Pretpostavljam da je zaboravila na to jer je stalno hvali a i u dobrim su odnosima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.