Vaše zvezde za subotu, 26. avgust 2017. godine

Svoj 26. rođendan danas slavi glumac Dylan O’Brien.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Vaša oštra intuicija i mašta mogu vam danas doneti sasvim nove prosvetljujuće duhovne uvide u sopstveni život. Knjige iz metafizike ili duhovne knjige mogu vam biti od velike pomoći. Sve to može vam pomoći da poboljšate odnose sa porodicom i prijateljima. Vrlo je verovatno da ćete ih zbog toga bolje razumeti. Takođe, za vas će biti posebno inspirativno, te se možda odlučite da krenete sa pisanjem ili započnete neku drugu kreativnu delatnost.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Danas se posvetite društvenim delatnostima koja podstiču vašu duhovnu stranu (razna druženja, humanitarne akcije). Uživaćete u tome ali i steći sasvim nove prijatelje. Razmena ideja mogla bi podstaći vaše misli i pokrenu ih u hiljadu različitih pravaca. Idite na neki trening ili prošetajte u prirodi kako biste razbistrili mozak, jer u suprotnom noćas nećete moći spavati.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Danas posebnu pažnju obratite na pravne stvari i papirologiju. To bi moglo da utiče na pozitivan razvoj vaše finansijske situacije. Iako možda niste veliki govornik, danas vam može biti drago kada iskoristite svoje komunikativne sposobnosti i preokrenete neku situaciju u svoju korist. Zračićete i sijaćete! Podelite sa drugima svoju pozitivnu energiju.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Nova ljubav ili prijateljstvo moglo bi danas da se razvije sa nekim ko je veoma kreativan i deli vaše duhovne vrednosti. To je veoma pozitivno za vas, samo izbegnite iskušenju da idealizujete svog novog prijatelja. Imajte na umu da je ta osoba ljudsko biće kao i svi ostali i potrebna joj je ljubav. Nemojte stvarati nerealne fantazije o nekom. Vrlo je važno da to zapamtite i prihvatite, i imaćete dosta koristi od novog prijateljstva.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Danas biste mogli imati povećanu svest o dešavanjima oko vas. Moguće je da ćete uvideti kako sve što se dešava oko vaše porodice kao i sva priča, potiče od jedne osobe. Danas biste mogli da se suočite sa tim problemom i iskoristite svoj razum. Intuicija i predosećaj će vam biti izrazito izraženi te biste trebali da ih poslušate. Pomoćiće vam da rešite neke probleme ali i da lakše razumete druge.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Neko ko živi blizu vas danas bi mogao da započne razgovor, koji će rezultirati novim prijateljstvom. Zapitaćete se zašto do sada niste pričali sa tom osobom. Najverovatnije da delite ista interesovanja a samim tim možete dosta toga i naučiti. Nemojte ništa forsirati i nemojte idealizovati svog novog prijatelja.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Moguće je da je danas potrebno da pregledate neku papirologiju. Uglavnom je to veoma dosadan posao, ali postoji mogućnost da vam otvori nova vrata i utre put ka uspehu i sreći. Pisanje ili govor danas bi moglo da bude primarno, ali se potrudite da iskoristite prednosti savremene tehnologije. Olakšaće vam posao i otvoriti put ka novim i vrednim kontaktima. Istražite svoje mogućnosti.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Danas bi mogla da vam se javi želja da se čujete sa nekim ko živi daleko od vas, a u snažnoj ste i prisnoj vezi. To je odlična ideja, jer ta osoba prolazi kroz veoma lep period u životu i želi tu lepu vest da podeli sa vama. Taj razgovor mogao bi da vas zbliži još više, te samo napred. Šta god da se desi, iz tog primera možete izvući neke pozitivne stvari i primeniti ih u sopstvenom životu.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Vaša snažna intuicija danas može da vam pruži zanimljivu priliku da povećate svoje prihode na veoma nekonvencionalan način. Možda neko u vašoj blizini misli kako to nije dobra ideja, ali kada ste vi u pitanju svakako treba da razmislite o tome. Proverite sve „za“ i „protiv“, popričajte sa ljudima kojima verujete, a zatim sedite i dobro razmislite. Bilo da vam je to jedini izvor prihoda ili dodatak, svakako bi vam dobrodošla finansijska sigurnost.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Neki intenzivni snovi o osobi koju niste dugo videli mogli bi da izazovu da se zapitate šta ta osoba sada radi i kako je. Moguće je, takođe, da se javi želja da ponovo stupite u kontakt. Pozovite je ili napišite mail. Mogli biste biti prijatno iznenađeni. Povećana osetljivost mogla bi vam pomoći da bolje razumete neke članove porodice. Danas će vam komunikacija, bilo koje vrste, ići od ruke.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Neki društveni događaj mogao bi da vam pruži priliku da sretnete interesantne ljude zainteresovane za okultne nauke ili čak politiku ili humanitarni rad (dosta zavisi i od vaših interesovanja!). Takođe, moguće je i novo ljubavno interesovanje. Uživaćete sa tim ljudima i verovatno poželeti da ih vidite ponovo. Moraćete se malo i vi potruditi.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Današnji dan vam donosi daleko opuštenije i lakše uslove u vašim odnosima, koji će vam pružiti dodatan osećaj sigurnosti. Privatne i poslovne interakcije biće posebno tople i pune podrške. Međutim, to neće trajati dugo i vi se ponovo vraćate u svakodnevicu. Iskoristite svaki trenutak i dajte sve do sebe da traje duže. Nemojte očekivati da će sve trajati večno.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Vaše zvezde za subotu, 26. avgust 2017. godine

  1. Danas je rodj i Leonardu Cecciu (nzm da li ide ovk prezime) Alexu iz Alexa i Co. P.S. ja da ne spavam? Nemoguće ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.