Bethany Mota tužena zbog kampanje koju nije ispunila po ugovoru!

Bethany i njen otac i menadžer Tony Mota su na meti Studija 71, mreže koja sarađuje sa velikim jutjuberima i nudi im saradnje, a po njihovoj tužbi Beth nije uradila ono što se očekuje od nje u kampanji za preparate za negu kože.

Kako Hollywood Reporter prenosi, Bethany je potpisala ugovor na 325 hiljada dolara u zamenu za promovisanje brenda za negu kože na njenim društvenim mrežama i kanalu. Za potrebe kampanje Beth i njen otac otišli su na Havaje ali onda je Tony navodno odvratio ćerku od obaveza koje je trebalo da ispoštuje i ponašao se bahato – „Iako je Bethany Mota odletela tamo da snima YouTube video, njen otac to nije shvatio kao obavezu“ priča advokat Studija 71. „Čak je tražio da naš asistent bude njegov vozač i pokaže mu mesta na ostrvu! Video koji je poslala kasno nema nikakve veze sa onim što je trebalo da uradi.“ Oni traže finansijsku nadoknadu štete kao i pismenu potvrdu da ne moraju da plate ništa uprkos prvobitnom ugovoru.

Međutim, advokat Bethany i Tonyja dao je izjavu protiv svega ovoga. „Tužba Studija 71 je samo pokušaj da izbegnu da plate onoliko koliko su obećali i koliko duguju Bethany“ priča advokat. „Tražićemo da se ova lažna tužba obustavi i podneti ozbiljne zahteve u Bethanyinu korist“ zaključuje on.

Pročitajte još  Bethany Mota: Snimaću videe dok ne napunim 60 godina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bethany Mota

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Bethany Mota tužena zbog kampanje koju nije ispunila po ugovoru!

  1. Pa oka je snimila video valjda je uredu,ali mislim da je glupo sto je otac trazio njihovog vozaca(osim ako u ugovoru nije pisalo da moze da ih vozi)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.