Demi Lovato se priseća jednog od najstarijih videa Justina Biebera: Bio je tako interesantan i verovao je da će svet znati za njega!

Da li su Demi Lovato i Justin Bieber prijatelji? To pitanje provlači se po medijima godinama i dok niko nije sa sigurnošću utvrdio u kakvim su oni odnosima, ona se osvrće na njegov stari video sa jako lepim sećanjima!

„Justin Bieber je tako sladak u ovom videu, zove se ’One Time’. Tako je mlad i divan“ hvali Demi 14-godišnjeg Justina. „Tada je imao 14 godina i upoznala sam ga na jednoj radio stanici, rekao mi je ’Jednog dana ćeš čuti za mene’ a ja sam bila u fazonu ’OK’ a onda je postao Justin Bieber“ dodaje ona.

Što se tiče odnosa između Jusa i Demi generalno, o njemu ni jedno ni drugo nisu mnogo govorili, ali Demi je imala par momenata u kojima se sumnjalo da ona Biebsa definitivno ne gotivi. Ipak, svežije informacije daju bolje rezultate pa su njih dvoje 2016. godine na iHeart Radio Music Awardsu imali divan prijateljski zagrljaj i poljubac pre nego što je Jus pokupio nagradu, a u novembru ove godine Demi je priznala da ponekad peva njegove pesme pod tušem!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Kao nekad: "Demi i Selena" je svetski trend na Twitteru!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.