“Pennywise te jede”: Intervju Billie Eilish sa decom je jezivo sladak!

Billie Eilish posetila je preslatku dečicu sa kojima je pričala o snovima, a kako se njen album zove upravo “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” (Kad svi zaspimo, gde odemo?), čini se da im je ona bila idealan sagovornik! Ipak, slatke priče sa njima nekako su postale jezive!

Prvo je sa Billie pričao Atticus koji joj je objasnio da u snovima idemo bilo gde! “Možemo u pustinju, možemo u Indiju ili u vreme Divljeg zapada ili mumija. Ili kod dinosaurusa. Ili u praistoriju”, rekao je on. Nakon priče devojčica koja kaže da u snovima bije zombije, na red je došao dečak Michael koji joj je ispričao da voli da sluša horor priče pred spavanje i da stalno vidi čuvenog klovna Pennywisea iz horora “It”. “Doveo sam ga ovde. On je na tvojoj glavi, sedi na njoj. On jede slatkiše, pa jede mačku, pa jede psa i patku, a onda i lisicu, pa osobu. Sad pije… babu i jede tebe!”

Billie za sebe kaže da je čudna, ali pored ove dečice, priznaćete da deluje potpuno normalno! U stvari, čini se da ih ona inspiriše da kažu šta god žele, pa američki mediji poput TooFab kažu da se ona odlično snalazi sa decom i da bi mogla redovnije da radi ovakve intervjue. Uostalom, ona je nedavno i predstavila svoju dečiju kolekciju odeće što je bilo pravo iznenađenje!

Pročitajte još  Billie Eilish nastupila uživo, i to naopačke!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.