Harry Styles: Drogiram se otkako sam izašao iz 1D!

Nije nikakva novost da zvezde optužuju da se drogiraju, ali Harry Styles nema problem da prizna da to radi! On samo ističe da je počeo da se drogira tek kad je izašao iz One Directiona. Kako on ističe, i tad je imao žarku želju da koristi štetne supstance, ali se ipak uzdržavao da ne bi pokvario reputaciju grupe.

“Kad sam bio u grupi, osećao sam da je to važnije od mene kao pojedinca, pa nisam hteo da budem osoba koja će da pravi problem”, priča on intervjuu za jednu radio stanicu, a prenosi Mirror. “Bio sam u fazonu, ‘Sad je vreme da eksperimentišeš i uzimaš svašta i radiš šta hoćeš sa svojim prijateljima.’ Ipak, nisam hteo da budem osoba koja će uništiti grupu. Izbegavao sam sve to.”

Ipak, on ističe da je sad sve drugačije jer je solista. “Snimanje novog albuma je bilo tako opušteno, bio sam sa prijateljima i osećao sam se tako sigurno. Bilo je momenata kad sam hteo da uzimam droge, i da se opustim”, objasnio je on. Harry je već ranije pričao za magazin Rolling Stone da se često drogira kad piše nove pesme, a to je radio i za svoje nove singlove, “Lights Up” i “Watermelon Sugar”. On je čak ispričao da je jednom bio toliko nadrogiran da je odgrizao sebi deo jezika i onda sav krvav pevao, ne znajući šta se dešava. Možda su te njegove reči ipak pokazatelj da bilo kakve droge treba izbegavati u širokom luku. Nadamo se da će i Harry jednog dana sazreti i shvatiti koliko mu to nije trebalo, iako je sad ubeđen da je to način da podstakne svoju kreativnost. Za potrebe svoje predstojeće turneje svakako će morati da bude trezan, jer ona će biti poprilično naporna, a s obzirom na visoke cene karata, publika će od njega očekivati više nego do sad.

Pročitajte još  Harry Styles progovorio o One Directionu za časopis "Rolling Stone"

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.