Sjajan period za nju: Billie Eilish postala MCM model!

Kakav fenomenalan mesec za Billie Eilish! Ne samo da njena slava zaista vrtoglavo raste, nego je pevačica uspela da ostvari i saradnju sa svojim teen idolom Justinom Bieberom i to na njenoj najpoznatijoj pesmi „bad guy“ – ovde se ne završavaju njeni uspesi, jer je ona upravo postala i model kompanije MCM!

„Za mene je ona zaista uzor mladim ljudima, iako ona verovatno mrzi reč ’uzor’. Viđao sam je na koncertima gde je pričala svojim fanovima da budu ono što jesu bez skrivanja. Ona šalje jaku poruku u doba u kom svi izgledaju uniformisano. Ovo nije marketinški trik, ona je zaista ta osoba, ta osoba koja štrči na muzičkoj sceni“ ispričao je glavni direktor MCM-a, Dirk Schönberger o tome zašto se odlučio za Billie.

Billie na fotkama za kampanju zaista ostaje ono što jeste, noseći pre svega široku odeću po kojoj je prepoznatljiva, sa uklopljenim šeširom i torbom preko ramena, ili velikim rancem na leđima! Kako vam se dopada Billie kao model?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Hrišćanski aktivista: Billie Eilish kontrolišu đavoli koji kradu decu

Foto: Instagram/MCM

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.