Billie Eilish mlatnula sebe mikrofonom u toku nastupa! (video)

Billie Eilish boravila je u Meksiku gde je nastavila svoju “When We All Fall Asleep” svetsku turneju. Ona će ovaj nastup definitivno pamtiti po tome što je nekako uspela da udari sebe po licu sopstvenim mikrofonom. Ipak, posebno je interesantno što je ona to uradila ne u žaru izvođenja pesme, već dok je pričala sa fanovima!

Billie je posle fatalnog susreta samo izletelo, “Joj, to je je*eno bolelo!”, što je propratila osmehom, kao i publika. Sve je to zabeleženo kamera, a neki već pronalae i simboliku u svemu pa kažu, “Ja sam Billie, a ovaj mikrofon je život koji me udara u lice jer pravim loše odluke”. S obzirom da su neke njene koleginice poput Camile Cabello lomile zub u sličnoj situaciji, reklo bi se da je ona još i dobro prošla! Dok završava ovu turneju, Billie se već sprema za sledeću godinu, ali radi i na drugim stvarima kao što je dečija kolekcija odeće!

Billie je objavila promotivni video gde je vidimo u zagrljaju tone preslatkih klinaca koji su obučeni kao ona, u fluorescentno zelenu nijansu! Ova kolekcija već je u prodaji od ponedeljka, a kako je u pitanju limitirana serija, svi koji žele nešto da nabave moraće da budu baš brzi!

Pročitajte još  Da li Justin Bieber i Billie Eilish snimaju duet?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.