Preslatko: Helena, Jelena i druge MMerke iz regiona u novom videu svojih idola!

Preslatko: Helena, Jelena i druge MMerke iz regiona u novom videu svojih idola!

Marcus i Martinus zaista mnogo čine za svoj fandom, a posebno smo oduševljeni koliko pažnje oni posvećuju našim malim zemljama. Iako u njima ne mogu da ostvare veliku zaradu, oni vam posvećuju ogromnu pažnju i dokazuju da se ovde zaista radi o velikoj ljubavi i zahvalnosti koju osećaju!

MM su tako za vikend na svom YouTube kanalu objavili video pod nazivom “Our best MMer memories from 2018” gde možemo videti na desetine MMerki (pa i po kojeg MMera!) koji šalju predivne poruke svojim idolima, ali i pričaju šta za njih predstavlja fandom, koliko lepih sećanja nose iz 2018. i koliko su novih prijatelja stekle.

Najlepše od svega, primetili smo veliki broj naših MMera iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, pa i drugih država Balkana poput Bugarske odnosno Grčke! Posebno oduševljenje izaziva što video otvaraju upravo naše devojke za koje znamo da su stalno na Famozi – Helena i Jelena, a one su ujedno i na thumbnailu! Marcus i Martinus na kraju videa poručuju i da dolazi samo bolje vreme: “Hvala vam za sve divne poruke i ljubav koju nam šaljete. Ne bismo ovo mogli bez vas i verujemo da će 2019. godina biti neverovatna. Srećna vam Nova godina”! Pogledajte video ispunjen emocijama!

Autor: Famoza.net

Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Preslatko: Helena, Jelena i druge MMerke iz regiona u novom videu svojih idola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.