Puno momenata iz Srbije: Marcus i Martinus se predivnim videom oprostili od turneje i najavili velike stvari!

Ako ne shvatate neverovatnu fanatičnost MMera prema svojim idolima, možda nije loša ideja da pogledate video koji su oni pripremili za kraj svoje velike “Moments” turneje koja se za vikend završila u Kristiansandu.

Tokom dva minuta momci se divnim rečima i kadrovima obraćaju svom velikom fandomu, zahvaljuju se i pojedinačnim fan stranicama ali i kadrovima sa turneje, od kojih nekoliko dolazi iz Beograda, na šta moramo biti jako, jako ponosni! Samo mali broj koncerata se pojavljuje u ovim kadrovima, a činjenica da su mnogi iz Srbije valjda nešto znači!

Ovaj video ima i jedan nama posebno zanimljiv deo u kome momci potvrđuju da uveliko rade na albumu, kao i da se nadaju da će vam se svideti ono što spremaju. Sem toga, čuli smo i najavu za novu turneju koja će naravno ponovo obuhvatati brojne države Evrope, uključujući nadamo se i nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prvo su primetili i MM: U petak je novi skup MMera u Beogradu!

10 thoughts on “Puno momenata iz Srbije: Marcus i Martinus se predivnim videom oprostili od turneje i najavili velike stvari!

  1. Kako slatko i lijepo od njih!😍Nadam se da će doći kod nas i na idućoj turneji. A album će sigurno biti odličan

  2. draga famozo svakodnevno vas citam i posto sam mmer nadam se da ce nas posetiti vrlo uskoro da li znas kada ce odrzati sledecu turneju hvala unapred

  3. Video je prelijep a njihove rijeci su stvarno emotivne😍😍😍Veoma mi je drago što sam clan ovog fandoma!👑💞

  4. Sve je to predivno ali kada vidim mobitele u koje bulje i tijekom koncerta, pozlije mi… ja bih zabranila unošenje mobitela u dvoranu jer ti je idol na metar, milimetar od tebe, a ti i dalje buljiš u mobitel, kakav je to užitak koncerta, ja stvarno ne znam… naše majke i bake nisu ni znale što je mobitel, ali su zato upijale svaki trenutak koncerta na kojem su bile, nije li to čar koncerta?.. a ne ovo…

    živimo u trenutku… Što mislite da su oni na koncertu Arianom snimali koncert, sigurno jesu, što im to vrijedi, kada je bomba ili što već bačeno na njih, ništa i kada su mrtvi… R.I.P svima koji su poginuli na taj način… Ali pravi dokaz je to, da živimo za ovaj tren, a ne za slijedeći… I kada imamo priliku otići na koncert svog idola, bar ugasite mobitele dok traje koncert i upiijate svaku sekundu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.